Met heel veel pijn in ons hart moeten we mededelen dat we de editie van 2021 nog een keer hebben verplaatst, nu naar 2022. Hoewel de overheid stappen heeft gezet is er nog te veel onduidelijk en zijn daarmee de risico’s te groot. We hadden niets liever dan met jullie het glas geheven maar het zit er nog even niet in voor dit jaar. 20-22 mei 2022 gaan we alles dubbel en dwars inhalen en pakken we groter dan groots uit. Heb dus even geduld, houdt als je kunt de tickets nog even vast, want we zijn van plan in het vroege voorjaar al met zo’n mooi programma te komen dat we zeer waarschijnlijk uitverkocht gaan raken.  Ook hebben de mensen die nu al een ticket bezitten, recht op een volledig entree, ondanks dat de ticketprijzen iets zullen stijgen door hogere kosten die er gemaakt zullen moeten worden.

Noteer dus in de agenda het weekend van 20-22 mei 2022, het leukste weekend van het jaar, zorg dat jullie erbij zijn!Nog even een paar maanden sterk en geduldig zijn, tot volgend jaar!


Wat betekent dit voor jou?

Alle kaartjes worden automatisch omgezet naar een 2022 ticket. Mocht je om welke reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn volgend jaar, dan kan je een refund aanvragen..

 

We verzoeken je vriendelijk om geen refund aan te vragen mits jouw financiële situatie het toelaat. Met het behouden van je ticket help je niet alleen ons maar ook de zzp’ers. podiumbouwers, artiesten, leveranciers en partners.

 

We willen graag Beachfestival Zeewolde jarenlang kunnen organiseren met deze fantastische mensen. We hebben elkaar harder nodig dan ooit. #saveyourticket #saveyourfestival

 

Tot slot willen graag onze liefde uiten naar alle mensen die keihard aan het werk zijn tegen dit vervelende virus. De zon zal weer gaan schijnen!

 

Team Beachfestival Zeewolde


---


Ticket kopers hebben een email met daarin alle informatie rondom de refund procedure.